Cakkkkk

Cakkkkk...ada ni ha.... Bila cuti sekolah...ibu jadi surirumah sepenuh masa...layankan anak2 main... Best jugak main benda ni...ibu plak yg lebih2...??? Ok....jom sambung layan.... Sambil2 je tau....sbb keje ibu satu lagi still on.....keje alam maya je.....???? Surirumah pun bergaji tau...jangan tak tau... Nak tau macam mana??? Pm me, ask me how??? Biz Online | Modal RM50 #gengTBO #projekSTG

Seminggu tggal deme ber3???, Hari ni kita keluar kasi hiburkan hati mereka2 yg tersayang

Seminggu tggal deme ber3??? Hari ni kita keluar kasi hiburkan hati mereka2 yg tersayang.... Muka mcm penat lagi...sbb tu ibu calit2 cozuma biar kasi up sikit seri wajah tu....ok k tak ok????? Banyak lagi warna #lipstikcozuma ni....klu uolls berkenan boleh roger2 iolls Nanti kita ltak warna2 yg ada kat komen na.... Untuk info lanjut... ?0129891482 #cozumalipstik #gengTBO #projekSTG #CATchampions

Teh o vs Bahulu

Teh o vs Bahulu.... Sebelum balik kelantan...sempat singgah rumah Teja Tari sementara tggu mr.bff datang jemput?? Kita turunkan lagi ilmu hari ni untuk di terus meroket.... Ibu muda semangat kental.... U can do it!!!! Buktikan pada mereka,surirumah pun boleh berjaya.... #tehosedap #bahulusedap #projekSTG

Rasanya hari ni paling penat berkursus

Rasanya hari ni paling penat berkursus...??? Dah lama x jawab exam hari ni jawab exam....soalan xsusah mana pun tapi sbb lama xjawab exam jadi nebessss plak... Tapi.....balik bilik bukak tngk mesin ATM terus segar....tngok anak2 bp dok update cite best2.... Tahniah Teja Tari n Nur Hasnira Halim....dh meroket awal2 bulan ni...masing2 dah nampak jalan dengan #projekSTG ni....bila dah hadam...buat?????? N... Tahniah jugak utk my SM Norzaine Aniza..... Hadiah2 tu xseberapa jika nk dibandingkan dngn...

Inilah yg dikatakan

Inilah yg dikatakan...... Kusempatkan je walau badai melanda...ahakss.... Seronok wei dpt jumpa team SM @bynozas.....Mummy smngat kental....sanggup bawak anak didik teja tari tu dtang jumpa iolls.... Mek terpaksa ponteng kelas skjap utk tap energy kat uolls...tapi sukaaaa sngt... Tq ye .... Bulan ni kita gandakan lagi usaha utk bonus lagi besar bulan depan... ????we can do it!!!

|| Testimoni yang Menyegarkan sesegar Shampoo ME ||, Selepas bersalin anak ke-2 seorang sahabat saya mengalami masalah keguguran rambut yang sangat...

|| Testimoni yang Menyegarkan sesegar Shampoo ME || Selepas bersalin anak ke-2 seorang sahabat saya mengalami masalah keguguran rambut yang sangat teruk, hingga hampir2 botak. Masalah keguguran rambut itu berlarutan hingga anaknya berusia 4 bulan tak silap saya. Kerisauan itu terubat apabila sahabat saya mencuba #ShampoME ini dan membeli terus 2 botol. Alhamdulillah...rambut yang gugur semakin berkurangan. Malahan rambut baru pula telah mula tumbuh. Kini sahabat saya sangat berpuas hati dan...

Syoknya bila masing2 dok update bonus

Syoknya bila masing2 dok update bonus...??? Bukan bonus tahunan tau...bonus setiap bulan yg terpaksa kami terima bila dah join #projekSTG... ALHAMDULILLAH....rasa seronok bila dpat bantu mereka untuk tambah pendapatan....tak perlu sekat perbelanjaan... Nak seribu daya,tak nak seribu dalih... Bulan depan...kita sama2 gandakan nilai2 tu ye?? Biz Online | Modal RM50 #gengTBO #projekSTG

IKHTIAR SEMBELIT DAN BUASIR TERKURUS SEKALI, Alhamdulillah

IKHTIAR SEMBELIT DAN BUASIR TERKURUS SEKALI Alhamdulillah..sharing dr customer Cg Nini,asbab set pkp yg diambil untuk sembuhkan sembelit dan buasir,tak sengaja terkurus sekali. Pakaian dr saiz L dan XL dah boleh simpan.Sekarang dah keluarkan baju lama saiz S dan M. Mula pengambilan set pkp dari January 2017.Inilah hasilnya.Min kaffe mengenyangkan,Garlic flush lelemak degil. Berminat nak cuba? Contact/whatsup 0129891482 #gengTBO #projekstg program #2GAJIsebulan #CATchampions

Kufikir 3

Kufikir 3.....rupanya 4 newbie dia utk hari ni saja.... Tahniah SM Norzaine Aniza......makin makin membesar....membesar dan membesar... Team la membesar...orgnya still cekeding macam dulu???? Kan dah cakap cuba dulu join #projekSTG ni....kan dah TERPAKSA terima bonus setiap bulan... drp bonus boleh beli sayur mayur....boleh bayar bil2 kat rumah...now..dh boleh bayar yuran sekolah anak lagi... Ko ghase??? Best ke tak best #projekSTG ni??? #bizonline #gengTBO

Wajah wajah mereka yg berpeluang menyedut ilmu FBG????, Tahniah semua

Wajah wajah mereka yg berpeluang menyedut ilmu FBG???? Tahniah semua... Doakan saya juga berpeluang seperti uolls next time... Aamin.... JOM team....lepas ni kita semua pakat turun ramai2 ye...?? Rabi'atul Adawiyah Ismail Norzaine Aniza Nurfariza Hanim Abd Rahim Noor Hafiza Rahim Adyani Mardziah #seminarfacebookgenius #projekSTG