Arkib 03/2018

Sekarang heboh isu tanah, aset aset penting tertentu negara yang dijual dan tergadai pada pihak luar

Sekarang heboh isu tanah, aset aset penting tertentu negara yang dijual dan tergadai pada pihak luar

Sekarang heboh isu tanah, aset aset penting tertentu negara yang dijual dan tergadai pada pihak luar...
Berharap andai berlaku perubahan kuasa diperingkat pusat, tindakan tegas diambil terhadap mereka yg khianat khususnya Najib Razak dengan melucutkan kewarganegaraan atau di usir keluar dari Malaysia..... rampas semua harta, aset dlm dan luar negara.. ..!!!
* nak lebih ringan hukuman..pasung sampai ke mampos
#UmnoBnHaramJadah

Sebelum permergian ku ke ramahtulah, saya tidak ingin melihat negara yang saya bina selama 22 tahun sudah dihancurkan oleh NAJIB(orang yang saya...

Sebelum permergian ku ke ramahtulah, saya tidak ingin melihat negara yang saya bina selama 22 tahun sudah dihancurkan oleh NAJIB(orang yang saya angkatnya menjadi PM kerana membalas budi ayahnya TUN RAZAK. Saya akan berasa salah dan dosa kerana saya sudah tersalah angkat orang, iaitu saya sudah angkat orang yang sedang menjahanamkan titik peluh ku Malaysia. Sebab itu saya bertekad akan berusaha dengan sedaya upaya untuk menjatuhkan NAJIB, untuk menebus kembali kesilapan yang...

"Pelajar Dituduh Curi iPhone Guru Kini menghadapi kesan serius pada bahagian otaknya "(koma), Gara-gara dituduh mencuri telefon bimbit milik seorang...

"Pelajar Dituduh Curi iPhone Guru Kini menghadapi kesan serius pada bahagian otaknya "(koma) Gara-gara dituduh mencuri telefon bimbit milik seorang guru, seorang pelajar tingkatan dua kini berada dalam keadaan kritikal selepas cuba menggantung dirinya Dalam kejadian Rabu lalu, pelajar dari Nibong Tebal, Pulau Pinang itu mengunci diri dalam bilik selepas dihantar gurunya ke rumah pada pukul 6.15 petang Rabu lalu. Pada malam hari yang sama, remaja perempuan itu kemudiannya dipercayai cuba...

Siling Klinik Kesihatan Putatan runtuh, PUTATAN 29 Jan

Siling Klinik Kesihatan Putatan runtuh PUTATAN 29 Jan. - Beberapa bahagian siling di Kaunter Farmasi Klinik Kesihatan Putatan di sini, runtuh dalam kejadian kira-kira pukul 12 tengah hari tadi. Runtuhan tersebut melibatkan kira-kira 16 keping siling dengan keluasan keseluruhan kira-kira 16 meter persegi yang runtuh secara tiba-tiba. Bagaimanapun tiada kemalangan jiwa atau kecederaan kepada orang awam yang dilaporkan berlaku. -

Tu dia borong jangan dok borong , bvsm lariss walaweihhh

Tu dia borong jangan dok borong , bvsm lariss walaweihhh. Korang masih tunggu ke? TAHNIAH my leader Suraya Amin restok lagi dan lagi. Bisnes MUDAH je, part time je. Semoga bvsm dapat bantu ramai lagi lebih sihat dan hidup berkualiti dengan izin Nya. #STGMA the best #TopBvsmExperts #GSF ohsemm

Penutup November, Hepi bday my dear Nur Ain Humaira

Penutup November, Hepi bday my dear Nur Ain Humaira. Seorang yang pendiam, sangat lembut dan penyayang.Semoga jadi anak yang solehah serta cemerlang dunia dan akhirat. Masa lahirkan dia paling sakit, rasa macam nak putus nyawa. Anak2 yang lain biasa nya doktor cucuk ubat tahan sakit dan masuk air. Dia ni sorang doktor biar je tak buat apa-apa sampai bersalin. Sakit ya amat ,Allah hu Rabbi ampun kan saya. Masa tu tak ingat lain doh kecuali mati. Alhamdulillah TQ ya Rab semuanya selamat....

Surat dah sampai, Alhamdulillah

Surat dah sampai, Alhamdulillah. Kata hero kecik tadi,surat apa tu mok? surat cinta mok lah mana boleh bagitau adik. Ni ha surat FREE VVIP trip Korea mok lah. Ooo ingat surat mok naik pangkat CDM, hok tu saya nak tengok. Aduh anok kejutt kiteww? InsyaAllah dik CDM coming soon. Pahtu nak send kat my group GSF, tersend pulok kat group lain. Kena sound setepek dengan ayat orang maroh macam orang stress giteww. Alamak! terkejutt kiteww namun fikir positif je. Sangka baik je kan. Syukur Allah bagi...

Bangun pagi tadi hidung meragam sikit asyik nak bersin je,mybe semalam asyik sebut hidung bmw comey kut

Bangun pagi tadi hidung meragam sikit asyik nak bersin je,mybe semalam asyik sebut hidung bmw comey kut. Jelesss gamoknya hehe . Sapu sikit #bioeverplus kat hidung terus lega. Ralit main dengan si tecik Zara ehh dah pukul 8, mok long nak buat closing ni. Oklah bye. CLOSING Nov superb,Aamiin. Salam pagi khamis Pandanglah semua kat universe ni CANTIK #jiwaoksemuaok

Kejayaan BESAR terasnya ILMU , Nak berjaya kena ada ilmu

Kejayaan BESAR terasnya ILMU Nak berjaya kena ada ilmu . Ilmu kena cari. Tak boleh mengharap orang bagi je. Menuntut ilmu maksudnya kita pergi tuntut ilmu. Kita sendiri pergi cari ilmu tu tidak kiralah secara offline atau online. Kita dahaga pun kita yang cari air dan usaha pakai tangan suap air ke mulut, air tak cari kita pun dan takkan air tetiba masuk mulut kan. Mencari ilmu pun ada adabnya, kena belajar. Kena berguru ,tak tahu ke tak faham ke tanya molek-molek. Kalau dulu-dulu zaman...

BENGKAK ARTHRITIS 2 TAHUN SURUT DLM 2 MINGGU, Kredit lieza

BENGKAK ARTHRITIS 2 TAHUN SURUT DLM 2 MINGGU Kredit lieza. Syukur padaMu Ya Allah.. Dapat berita gembira dari sahabat yang sakit RHEUMATOID ARTHRITIS. Hari ni sahabat call terus kata hepy sangat. Bengkak kat kaki dah surut. Jalan pun tak sakit lagi. 2 tahun lebih menanggung kesakitan selama ini. Baru pakai BVSM tak sampai seminggu . Allahuakbar gembiranya kak lieza bila dapat menolong sahabat. Suaranya bila kak lieza dengar, hepy sangat. Tak macam mula-mula kak lieza jumpa..sedih jer. Semua...