Arkib 07/2018

Takde laptop atau komputer bukan bermakna x boleh buat bisnes online

Takde laptop atau komputer bukan bermakna x boleh buat bisnes online

Takde laptop atau komputer bukan bermakna x boleh buat bisnes online. Ada hp walau x canggih mana, tapi pandai guna pun boleh buat duit. Nak dengan tak nak je ?.
Mula dari zero ke hero. Jika orang lain boleh berjaya, kenapa tidak kita kan. Teruskan usaha dan buat sampai jadi. Mesti berjaya???.
#MamaQD #nfslegacy

"Assalamualaikum Sahabat",

"Assalamualaikum Sahabat" . . Senyum pada orang tua tanda SAYANG, . Senyum pada kanak-kanak tanda KASIH, . Senyum pada kekasih tanda CINTA, . Senyum depan telefon tandanya GILA?. . Masih SENYUM lagi...memang sah GILA?. . Semoga kehidupan sahabat2 hari ni penuh dengan senyuman. . Senyum la ye?

Mungkin sekarang orang tak pandang sebab kau tak berharta

Mungkin sekarang orang tak pandang sebab kau tak berharta. Satu hari nanti orang tu gak akan minta pertolongan kau. Jangan ego dan pandang orang begitu. Hidup ini ibarat roda. Biarlah orang buat kita. Allah kan ada. #muhasabahdiri

Persekitaran sekarang terlalu kotor dan banyak produk mengandungi bahan kimia tanpa kita sedari

Persekitaran sekarang terlalu kotor dan banyak produk mengandungi bahan kimia tanpa kita sedari. Mungkin tak nampak kesan tu sekarang. Sebab itu kita perlu bertindak dan tukar secara perlahan2 kepada produk yang semulajadi. Uols boleh tukar dulu skincare. Mama QD rekemen uols Arkay Essentials. Ia dari ekstrak buah-buahan dan bahan semulajadi. Berilah makanan yang sihat untuk kulit wajah kita. #ArkayEssentials #empireshu #skincaresemulajadi #naturalskincare

"Dari mak cik bleh jadi akak??",

"Dari mak cik bleh jadi akak??" . . Tak perlu tunggu berbotol2..1botol pun dah cukup utk dapat rasa perubahan dari Niqrees Hydrogel. . Asalnya sebelum guna Niqrees Hydrogel ni kulit akak sunburn dan kulit bahagian pipi agak jatuh, Allhamdulilah hanya dengan 1botol Niqrees Hydrogel kulit jadi cantik dan nampak lebih muda???. . Picit sini➡www.wasap.my/60197270181

Alhamdulillah #ArkayEssentials banyak membantu

Alhamdulillah #ArkayEssentials banyak membantu. Sejak guna Arkay, pori2 wajah makin mengecil dan kulit makin cerah. Tona kulit dah sekata.Nak apply foundation pun smooth je. Miss J dah jarang tumbuh. Kalau ada pun jap je akan kecut. Sekarang tinggal nak hilangkan parut dan jeragat. Biar kesan lambat, asal selamat untuk kulit. #MamaQD #DealerArkay #EmpireShu

ARKAY Essentials dalam 1 set ada 4 items :,

ARKAY Essentials dalam 1 set ada 4 items : . . . ✔Moisturise cleanser - mencuci sambil melembabkan kulit anda.Diperkaya dengan lemon asli dan bahan semula jadi yg lain seperti buah bilberry,aloevera,witch hazel water yg juga mampu mengecutkan jerawat dgn cpt. . . ✔Glowing Serum - Diperkaya dengan khasiat tomato asli disamping tambahan aloe vera,yam bean, madu dn lain2. . . ✔Magic Cream treatment - Diperkaya dengan kandungan ' Grapefruits' asli dan bahan lain seperti stemcell...

"Pakai Foundation Jenis Jadi Berhabuk Dekat Muka??",

"Pakai Foundation Jenis Jadi Berhabuk Dekat Muka??" . . Bila dah tampal foundation lepas tu dia mula jadi berhabuk sebab kulit terlampau kering dan tak boleh blend.Mula la makeup yang dipakai tak nampak glowing. . Bila dah guna niqrees hydrogel kulit jadi lembap dan dah tak ada masalah foundation BERHABUK makeup pun cantik dan glowing gitu??. . Best ke Best sangat bila ♥️Kulit lembap je..tanda nya kulit sihat ♥️Perubahan seawal 3hari ♥️Jerawat kecut 2hari ♥️Jeragat yg beranak...

Nak tahu tak sebab apa Set Jojoba Oil #ArkayEssentials sangat sesuai untuk kulit berminyak atau sensitif?, Sebab ia boleh meneutralkan PH kulit dan...

Nak tahu tak sebab apa Set Jojoba Oil #ArkayEssentials sangat sesuai untuk kulit berminyak atau sensitif? Sebab ia boleh meneutralkan PH kulit dan mengurangkan keradangan pada kulit tersebut. Jojoba Oil ni mengandungi vitamin dan mineral seperti vitamin E yang sangat baik untuk kulit. Pilihlah yang natural untuk rawat kulit uols. #naturalskincaremalaysia #DealerArkay #EmpireShu #MamaQDShoppe

Eh

Eh..ELLY MAZLIN a.k.a KAK LINA POM² laaaaaaa... ‼ . . Dia pun try DIANZ VITAMILK BOOSTER ... ?? utk anaknya EL SEFHIA . Retis pun cubaaaa tauu...!!! hah tak percaya!!! Susu kurang... SUSAH hatii... Lagi2 die BZ... . Susu MERUNDUM.... Apa PUN demi anakkk OPCOZ Akan Cuba apa pun.. BAGI ANAK PUAS MENYUSU... dan membesar dengan lebihh sihat... X Susah pun.. #dianzvitamilk nie.. Bz pun mudahh di ambil... . HANYA KOYAK... TUANG DAN KEMAM jekk dalam Mulut... . Cer tengok kat bawah apa...