Arkib 12/2018

This babe is awesome

This babe is awesome

This babe is awesome. I ditched the plan to switch to iP6s because of her. The wifi function makes everything wonderful now. So bye iPhone camera!
The only reason I bought an iPhone (evertime) was the camera. However, iP6s is way too expensive if I consider camera sahaja. I bukan jenis download app sangat, all I need is camera. Ok and Whatsapp, Instagram, Snapseed, Notes and Alarm Clock haha.
But for ip6s price, lebih afdol beli camera terus je la. ? Selfie screen boleh siap-siap kuruskan muka lagi hahahaha. #gf7

Sejauh mana PKR

Sejauh mana PKR, AMANAH,DAP, PPBM berusaha menarik kumpulan ,golongan muda bagi berdepan Umno Bn pada PRU14 nanti?Sejauh mana PKR, AMANAH,DAP, PPBM berusaha menarik kumpulan ,golongan muda bagi berdepan Umno Bn pada PRU14 nanti?

"Manusia semakin KEJAM", Terkini

"Manusia semakin KEJAM" Terkini...!!! Penemuan bayi lelaki di lokasi tapak rumah kosong Taman Nelayan,kuala sg pinang, Balik Pulau, Pulau Pinang.. *Menurut info, bayi tersebut dimasukkan dalam bag plastik sampah berwarna hitam "Longwan"'. *Kredit foto/video - A B Johan Johan

Aku jadi meluat dgn pkr ni punca dia satu ja

Aku jadi meluat dgn pkr ni punca dia satu ja.. si abg Azwan ali tu..yg beranak kt singapore tu.. Si abg ka, adik ka, kakak ka.. dari darah daging yg sama.. sekor2 serupa sial. Haramjadah...

Dengar kata Jemin dah insaf

Dengar kata Jemin dah insaf... nak lepas jawatan..katanya dpt offer jadi pengerusi jkkk sbrg jaya..Dengar kata Jemin dah insaf... nak lepas jawatan..katanya dpt offer jadi pengerusi jkkk sbrg jaya..

Cuba teka

Cuba teka..Siapakah individu yang melentok dibawah pokok seperti dalam gambar dibawah? Saya sengaja tutup sikit di bahagian "bebird" supaya lebih mencabar.... *Peneka yg tepat bakal di taja pergi Haji dengan duit 1MDB...

Cmna lah si boboy tu jadi timb presiden

Cmna lah si boboy tu jadi timb presiden..Jenis buta kayu..bajet bagus serupa selangor tu atuk dia punya.. #KartelHaramajadahCmna lah si boboy tu jadi timb presiden..Jenis buta kayu..bajet bagus serupa selangor tu atuk dia punya.. #KartelHaramajadah

Jika PH berjaya kekalkan selangor

Jika PH berjaya kekalkan selangor... tolong pastikan MB bukan lagi Azmin Ali.. Ramai lagi yg mampu memikul tanggungjawab..Jika PH berjaya kekalkan selangor... tolong pastikan MB bukan lagi Azmin Ali.. Ramai lagi yg mampu memikul tanggungjawab..

"Gerak Khas lah pulak

"Gerak Khas lah pulak....." (Hati kau keras Roy...... @ Boroi ) Mula katanya jadi Ostat, pastu jadi Pak Guard ... alih2 Upgrade join Gerak khas pulak... Untung Org Sbrg Jaya.. Harap2 lepas ni boleh bertukaq jadi KeluangMan pulak? #WayangPRU

Ready strategy marketing 2018

Ready strategy marketing 2018. Sessi mengadap sifu lancar, terimakasih sifu kak Siti Atkah . ENERGY besar melekat,gerak kerja majukan team MUDAH. Lepas ni volume sales masing-masing berdesupp seperti halaju cahaya.Aamiin. Morning with love #Projek100k #STGMA