Arkib 03/2019

Zzz Mengantuk ngadap laptop Teruskan hidup jangan mengalah Nampak botol putih tu Shitah pun ambil Amik face oil dap dap Guess what Memang tak hilang pun mengantuk Kiki Sebab face oil ni untuk lembapkan kulit Bagi kulit tampak berseri Dahla ada lavender es

Zzz Mengantuk ngadap laptop Teruskan hidup jangan mengalah Nampak botol putih tu Shitah pun ambil Amik face oil dap dap Guess what Memang tak hilang pun mengantuk Kiki Sebab face oil ni untuk lembapkan kulit Bagi kulit tampak berseri Dahla ada lavender es

Zzz
Mengantuk ngadap laptop
"Teruskan hidup jangan mengalah"
Nampak botol putih tu
Shitah pun ambil
Amik face oil dap dap
Guess what?
Memang tak hilang pun mengantuk
Kiki
Sebab face oil ni untuk lembapkan kulit
Bagi kulit tampak berseri
Dahla ada lavender essential oil
Silap-silap satgi tertidur terus
Tiada magik ya dalam skincare
Tapi ada yang ringkas berkesan
Mewah tapi mampu milik
Tiba-tiba teringat sabun kurang mengantuk yg popular satu masa dulu hihi
Ada 9 hari saja lagi ya nak booking harga promo

lovelymamito

Krim telon bayi comelote ni adalah produk keperluan

Krim telon bayi comelote ni adalah produk keperluan. Setiap rumah wajib ada. Setiap handbag ibu prihatin wajib ada. Time memerlukan, memang sangat membantu. Produk tak susah jual, margin keuntungan pun tingggi. Berminat untuk tambah income, cari side income... elokla berdaftar jadi agen comelote ni! Cara/ syarat jadi ejen yang sah: 1. Pendaftaran yuran RM10 (promosi). Akan dapat No ID dan terus dapat buat pembelian dengan harga ejen. 2. Tidak perlu simpan stok. Hq akan uruskan pengeposan...

DRONE DAN SELFIE Lihat dunia dari kaca mata drone bukan lihat dari kaca mata selfie

DRONE DAN SELFIE. Lihat dunia dari kaca mata 'drone', bukan lihat dari kaca mata 'selfie'. Dari mata 'drone' kita dapat melihat panorama alam dan hubungkait setiap hidupan yang bervariasi. Daripada itu, kita dapat mengetahui faktor, kesan, dan peranan setiap perkara. Sekiranya dari kaca mata 'selfie', kita hanya semata melihat pada pandangan yang kecil, sehingga membentuk suatu makna yang sempit sehingga tidak sedar bahawa yang kecil itu sebenarnya memberikan kesan besar pada yang lain. Kesan...

BEAUTY DRINK Minuman Kecantikan Pea Protein dan Kolagen Astacera Col ni bukan sahaja bagus untuk kecantikan kulit bahkan memberi tenaga dalaman berpanjangan juga

BEAUTY DRINK Minuman Kecantikan Pea Protein dan Kolagen - Astacera-Col ni bukan sahaja bagus untuk kecantikan kulit, bahkan memberi tenaga dalaman berpanjangan juga. Bila kita rasa kenyang ni terhindarlah dari perasaan nak mengunyah makanan bukan-bukan kan.. Lebih-lebih lagi JUNK FOOD, Oh NOO, Kalau buat kerja pun senang nak fokus. Best kan Inilah namanya sihat dalaman, cantik luaran Dua-dua dapat INSHAALLAH Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi Cik Merah...

Semalam percubaan pertama masak lemak cili api daging kambing salai keluaran Wasilah Farm

Semalam percubaan pertama masak lemak cili api daging kambing salai keluaran Wasilah Farm . Daging, tulang rusuk (ribs) dan tulang lain semuanya disalai ikut kaedah tradisional kayu api & sabut kelapa ( bukan oven). Hasilnya .... Superb !!! 1. Rasa sedap hingga menjilat siku ( lebih sedap dari hingga menjilat jari ! ) . 2. Rare .. sebab susah nak jumpa daging kambing salai. 3. Tahan lama sehingga sebulan ( selagi belum dimasak lah ??. Kalau dah masak tak tahan lama sebab sekejap je dah...

Bertanyalah seorang rakan kepada saya apalah yang saya buat bersusah payah di Segamat bekerja di bawah panas terik matahari , bergelumang dengan...

Bertanyalah seorang rakan kepada saya apalah yang saya buat bersusah payah di Segamat bekerja di bawah panas terik matahari , bergelumang dengan najis & bauan hamis kambing, diugut , diprovokasi & difitnah sedangkan saya sudahpun ada kehidupan selesa di KL . Jawapan saya : Allah lah yg membuka hati & melorongkan saya untuk pulang kembali berbakti di Segamat daerah saya membesar & mula belajar erti kehidupan. Walaupun cabarannya banyak dan kekadang menguji kesabaran namun ...

Semenjak menceburi bidang ternakan saya boleh buat kesimpulan seperti berikut :, 1

Semenjak menceburi bidang ternakan saya boleh buat kesimpulan seperti berikut : 1. Penternak ini orang yang idealistik. Dia mahu menyumbang supaya kadar pergantungan negara kepada import makanan luar dikurangkan. 2. Penternak ini orang yang sangat kuat semangatnya. Bayangkan dalam bulan Ramadhan pun sanggup berpanasan & berpeluh di bawah terik matahari. 3. Penternak ini jenis kamikaze berani mati menceburi bidang bisnes yang sangat besar risiko & lambat pulangannya. Ada seorang sahabat...

Anda kini boleh memiliki kambing baka boer yang cantik2 yang dipelihara di ladang kami Wasilah Farm Segamat Johor di bawah Program Pemilikan Mudah...

Anda kini boleh memiliki kambing baka boer yang cantik2 yang dipelihara di ladang kami Wasilah Farm Segamat Johor di bawah Program Pemilikan Mudah Kambing ( PPMK ) . Di dalam program ini, kita akan berakad membeli kambing yang anda minati. Anda boleh membawa balik kambing anda selepas akad ini atau jika anda mahu ( tiada paksaan ) anda boleh meminta kami menjaga kambing anda di fasiliti kami. Jika anda mahukan kami menjaganya , satu lagi akad penjagaan akan dilaksanakan di mana anda...

Alhmdulillah hari ini mencatat sejarah apabila SEMINAR STRATEGI BISNES SIRI 1 kali pertama dianjurkan di Wasilah Farm Segamat Johor

Alhmdulillah hari ini mencatat sejarah apabila SEMINAR STRATEGI BISNES SIRI 1 kali pertama dianjurkan di Wasilah Farm Segamat Johor. Dibuat di ladang ala2 koboi , 35 peserta hadir belajar tentang Law of attraction , blue ocean strategy & positioning. Terima kasih kepada yang hadir. In shaa Allah SEMINAR STRATEGI BISNES SIRI 2 akan menyusul selepas raya atas permintaan ramai ???

Anda kini boleh memiliki kambing baka boer yang cantik2 yang dipelihara di ladang kami Wasilah Farm Segamat Johor di bawah Program Pemilikan Mudah...

Anda kini boleh memiliki kambing baka boer yang cantik2 yang dipelihara di ladang kami Wasilah Farm Segamat Johor di bawah Program Pemilikan Mudah Kambing ( PPMK ) . Di dalam program ini, kita akan berakad membeli kambing yang anda minati. Anda boleh membawa balik kambing anda selepas akad ini atau jika anda mahu ( tiada paksaan ) anda boleh meminta kami menjaga kambing anda di fasiliti kami. Jika anda mahukan kami menjaganya , satu lagi akad penjagaan akan dilaksanakan di mana anda...